SushiMax | Sushi Delivery

Terms and Conditions

Smlouva před nákupem

Tato smlouva před nákupem (dále jen „Smlouva“) je uzavřena mezi vámi (dále jen „Zákazník“) a SushiMax (dále jen „Prodejce“) a upravuje podmínky nákupu a dodávky jídla prostřednictvím našeho internetového obchodu. Prosím, pozorně si tuto Smlouvu přečtěte před provedením objednávky.

1. Objednávka a výběr jídel

1.1. Menu a výběr jídel: Prodejce poskytuje Zákazníkovi přístup k jídelnímu lístku, kde může vybírat jídla a nápoje, které jsou k dispozici k objednání.

1.2. Provedení objednávky: Po výběru jídel a vyplnění potřebných informací (včetně adresy dodávky, kontaktních údajů atd.) Zákazník potvrzuje svou objednávku a souhlasí s podmínkami této Smlouvy.

2. Ceny a platba

2.1. Ceny a změny cen: Ceny jídel jsou uvedeny na webových stránkách a mohou se měnit. Prodejce se zavazuje informovat Zákazníka o jakýchkoli změnách cen před potvrzením objednávky.

2.2. Způsoby platby: Prodejce přijímá různé způsoby platby, které jsou uvedeny na webových stránkách. Zákazník si vybere vhodný způsob platby a provede platbu.

3. Dovoz

3.1. Dodací lhůty: Prodejce poskytuje informace o očekávaných dodacích lhůtách při zadávání objednávky. Lhůty se mohou měnit v závislosti na objemu objednávky a oblasti dodání.

3.2. Doprava a cena: Cena dodávky a dostupné způsoby dopravy jsou uvedeny na webových stránkách. Zákazník si vybere vhodný způsob a zaplatí za dodávku.

4. Zrušení a vrácení

4.1. Zrušení objednávky: Zákazník může zrušit objednávku, pokud jídla ještě nebyla připravena k dodání. V případě zrušení by měl Zákazník okamžitě informovat Prodejce.

4.2. Vrácení jídel: V případě nespokojenosti s kvalitou jídla má Zákazník právo požadovat výměnu nebo vrácení peněz v souladu s politikou vrácení Prodejce.

5. Ochrana osobních údajů

5.1. Ochrana soukromí a bezpečnost: Prodejce se zavazuje chránit důvěrnost osobních údajů Zákazníka. Podrobné informace lze najít v Prohlášení o ochraně osobních údajů Prodejce.

Přejít nahoru